Lokalizacja

ul. Podwale13
00-252 Warszawa (Starówka)

Typ sali

pracownia gastronomiczna, nr 19

Powierzchnia

85,92 m²

Liczba miejsc

8 stanowisk w pełni wyposażonych w naczynia i sprzet drobny (garnki, rondle, patelnie, miski, deski HACCP itp.) oraz indywidualny zlewozmywak

Wyposażenie

  • piec do pizzy
  • piec konwekcyjno – parowy
  • piec konwekcyjny
  • wypażarka na talerze
  • chłodziarki x 4
  • zamrażarka x 1
  • termomix
  • opiekacz/salamander
  • mikser planetarny, mikser ręczny
  • grill stacjonarny (ryflowany i płaski)
  • trzon kuchenny 4 palnikowy
  • płyty indukcyjne x 8

Udogodnienia

  • recepcja/opiekun na miejscu
  • szatnia
  • winda
  • udogodnienia dla osób z niepełno sprawnościami, m. in.: platforma schodowa do transportu, WC

Wyposażenie/
usługi dodatkowe

  • instruktor
  • serwis kawowy
  • obiad
  • ksero